`·.¸¸.·´´¯`··._.· vs-03-dhw `·.¸¸.·´´¯`··._.·

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• daca zici ca au dat buleala si tu ai stat cu mainile in san e bine te mai si lauzi ca ai fost la reprenzentanta
    partea incercuita
    Attached Files

Comment

• pai ce puteam sa le fac , am sunat la vocea clientului dar de geaba , mi-au zis ca daca au vopsito e ok ce mai vreau ? ala nu e chit asa se vede vopseaua din unghiul ala pt ca acolo nu am avut probleme sa fi fost lovita sau altceva o sa vezi atunci cand o smirgheluiesc

Comment

• mi-am comandat colante de la alexyno cam astea-s acuma le astept
        Attached Files

Comment

• daca participai la intalnirile noastre aveai colantul asta ''moca ''
          si nu numai ala..
          Attached Files

Comment

• lasa k nu e mare smecherie e 2 lei ala si azi mi-au ajuns si stikerele , sambata le pun
            Attached Files

Comment

• azi mi-am focut o modificare de care nu prea sunt multumit e vorba despre aprinderea pozitiilor la dechiderea usilor , cred ca am sa o stric pt ca nu-mi pea place , tot azi am pus si colantul , mai putin masinutele , pt ca nu ma pot hotari unde le pot pune , una peste alta sunt multumit de rezultat , si aprope am scapat si de v-ul ala de pe parbriz, daca schimb si stergatoarele cu unele mai mari , sigur scap de el ... poze :
              edit: in poze apare ca usa de la rezervor e stamba , dar am centrat-o dupa aia
              Attached Files

Comment

• azi mi-am pus masinuta , mai am una dar o pun in vara pentru ca sigur asta nu trece de iarna , pentru ca era cam frig afara si nu cred ca s-a lipit bine :|
                Attached Files

Comment

• Salut. Iti dau un sfat, scapa de fleasca aia ca e groaznic. Mai bine rezolva rugina aia cumva, mergi sa ti-o vopseasca frumos si aia e. Asta este strict parerea mea acum na sunt gusturile tale nu se discut
                  Numai bine si spor in continuare la tot ce ti-ai propus!
                  Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• rugina am rezolvat-o numai ca a ramas alb pe acolo si nu-mi placea , daca o vopsesc sigur o sa aiba alta nuanta si nu o sa-mi placa ... si acuma e ok pt mine , nu-i nimic ..iti respect parerea. multumesc

Comment

• uitima modificare , la care m-a ajutat Romeo , fara de care nu as fi reusit si ii multumesc , e asta si film si poza , numai ca pinul 30 si 85 de pune o siguranta de 10A si se pune la + uch , nu mai stiu pinul ... e firul cel mai gros rosu de la mufa alba uch temporizarea e firul alb la mine , negru=- si rosu= +
                      Attached Files
                      Last edited by user2000; 26 October 2011, 21:16.

Comment

• Spune-mi te rog, la ce te ajuta aceasta modificare?
                        Tinc fest !!

Comment

• pai poti sa-ti imaginezi ... dimineata cand plec la servici e noapte si e destul de intuneric , trebuie sa pipai pe unde vine manerul , macar asa mai vad ceva si e si simpatica ;)

Comment

• mai stii cum ai legat pe acolo ca ma intereseaza si pe mine

Comment

• ca sa nu "ma spal pe maini " cum se zice si sa te trimit in alta parte , cum fac altii.. ai id meu

Comment

• Daca nu vezi manerele, poti sa-ti pui leduri in manere, cred ca asa ar fi mai ok !
                                Tinc fest !!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google